Skip To Content
OIM Voetzorg wordt Kievit Orthopedie

OIM Voetzorg is nu Kievit Orthopedie

OIM Voetzorg is nu Kievit Orthopedie

We hebben een nieuwe naam. Per 1 mei 2023 is de naam OIM Voetzorg veranderd naar Kievit Orthopedie. We hebben alleen een nieuwe handelsnaam en een nieuwe uitstraling. In de organisatie verandert niets, onze spreekuren worden gewoon voortgezet door dezelfde gezichten op dezelfde locaties. Met deze nieuwe naam hebben we een frisse start gemaakt en bouwen we verder aan iets moois. In dit bericht lichten we graag verder toe wat de beweegredenen zijn.

OIM Voetzorg wordt Kievit Orthopedie logo

"Duidelijkheid voor patiënten en relaties"

In 2022 zijn OIM Voetzorg en OIM Orthopedie twee aparte, zelfstandige bedrijven geworden. Het werd toen snel duidelijk dat er een situatie zou ontstaan die niet werkbaar is als beide namen, OIM Voetzorg en OIM Orthopedie, gehanteerd zouden blijven. Met de doorstart in maart 2023 is de omzetting naar een nieuwe naam in een stroomversnelling gekomen.

Pascal van der Burgt, operationeel directeur: “We kwamen in een positie waarbij het geen optie was om de naam OIM Voetzorg aan te houden. Door de gelijkende namen ontstond er, nu al, veel verwarring bij zowel onze patiënten als de patiënten van OIM Orthopedie. Om duidelijkheid te creëren hebben we, ook in samenspraak met OIM Orthopedie, besloten om de naam OIM Voetzorg niet langer te hanteren.”

Het bedrijf OIM Voetzorg, welke volledig is gericht op orthopedisch schoeisel, gaat definitief verder als Kievit Orthopedie. “Met deze nieuwe naam gaan we een frisse start maken en bouwen aan iets moois. We vertrouwen erop dat deze keuze bijdraagt aan een gezonde toekomst voor ons bedrijf.”

Het bedrijf OIM Orthopedie blijft onverminderd actief op het gebied van orthesen, prothesen en compressiezorg.

Huisstijl Kievit Orthopedie

Wat verandert er?

Bij een nieuwe naam horen ook een nieuw logo en een nieuwe huisstijl. Zaken als werkkleding, de website, de e-mailhandtekening en drukwerk worden stapsgewijs omgezet naar Kievit Orthopedie. Hierboven is een voorbeeld te zien. We zijn op dit moment druk bezig om ons nieuwe logo overal in Nederland aan te passen.

De communicatiekanalen van OIM Voetzorg worden automatisch doorgestuurd naar onze juiste naam. Voor de volledigheid vindt u hieronder de contactgegevens met onze nieuwe naam.

Kievit Orthopedie
Adres hoofdkantoor:
Sabina Klinkhamerweg 10
7555 SK Hengelo (ov)

088 – 454 77 87
www.kievitorthopedie.nl

Wilt u een afspraak maken?
Wij zijn aangesloten bij: