Skip To Content
Orthopedische schoenen voor heren Orthopedische schoenen voor heren

Orthopedische schoenen voor heren

Orthopedische schoenen voor heren

Bent u op zoek naar orthopedische schoenen voor heren? Daarvoor kunt u terecht bij Kievit Orthopedie. Hieronder vindt het modellenboek met voorbeelden van orthopedische schoenen voor heren. Bent u nieuw in de wereld van aangepaste schoenen? Lees meer over het aanmeten van orthopedische schoenen en wat u kunt verwachten.

Orthopedische herenschoenen aanmeten

Orthopedische herenschoenen aanmeten

Orthopedische schoenen voor heren kunt u laten aanmeten door de orthopedisch schoentechnicus. Met een verwijzing van uw behandelend arts komt u naar Kievit Orthopedie om de orthopedische schoenen aan te meten. Tijdens uw eerste afspraak maakt u kennis met een van onze orthopedisch schoenadviseur. Samen bespreken wij uw mogelijkheden. Na het passen volgt de fase om samen met de orthopedisch schoentechnicus te kijken welk model schoen u wilt, in welke kleur en welk leersoort. Als de schoenen klaar zijn, past u ze bij ons. Zitten ze goed, dan loopt u de deur uit op uw nieuwe, op maat gemaakte herenschoenen.

Lees meer over het aanmeten

Modellenboek heren (OSA)

Modellenboek heren (OSA)

Via onderstaande knop kunt u een kijkje nemen in de online modellenboeken voor volledig op maat gemaakte orthopedische herenschoenen (OSA). De modellen zijn weergegeven in een willekeurige kleur, maar zijn in alle beschikbare kleuren en combinaties verkrijgbaar.

Modellenboek heren (OSB)

Modellenboek heren (OSB)

Bekijk semi-orthopedische schoenen voor heren van verschillende leveranciers. Na het klikken op een link opent een nieuw venster.

Bekijk modellenboek heren (OSA)

Wilt u een afspraak maken?
Mooie orthopedische herenschoenen
Op maat gemaakte herenschoenen

Mooie orthopedische herenschoenen

Wij maken herenschoenen op maat die niet alleen comfortabel, maar ook mooi zijn. Zo kunt trots zijn op uw nieuwe schoenen en ze met plezier dragen. Of u nou semi-orthopedische of orthopedische schoenen nodig heeft: u heeft keuze uit een ruime collectie. Modieuze modellen en kleuren, van klassiek tot hip, en allemaal kwalitatief hoogwaardige schoenen. U bepaalt in principe zelf welk model u wilt. Maar dat hangt wel van uw klachten af. Soms zijn bepaalde modellen minder geschikt, omdat ze bijvoorbeeld onvoldoende steun geven. Wij bespreken met u de mogelijkheden, zodat u een goede keuze kunt maken.

Lees meer over vergoedingen

Vergoeding orthopedische schoenen heren

Vergoeding orthopedische schoenen heren

Orthopedische schoenen worden vergoed vanuit de basisverzekering. Wel geldt een wettelijke eigen bijdrage. Mensen die in hun dagelijks leven afhankelijk zijn van aangepaste schoenen, kunnen mogelijk in aanmerking komen voor vergoeding van werkschoenen via het UWV. Deze vergoeding heeft geen invloed op het eigen risico en er wordt geen eigen bijdrage gevraagd. Er gelden specifieke voorwaarden voor deze vergoeding. Tijdens uw bezoek aan de orthopedisch schoenmaker kunt u hierover informatie opvragen.

Lees meer over vergoedingen

Anderen bekeken ook:
Wij zijn aangesloten bij: