Skip To Content

Mededeling: OIM Voetzorg is sinds 1 mei Kievit Orthopedie
Lees meer

Melding sluiten
Kievit Orthopedie

Over ons

Over ons

Wij van Kievit Orthopedie zijn specialisten in op maat gemaakte- en aangepaste schoenen. Op meer dan 25 locaties in Nederland bieden wij onze producten en diensten aan. Aanpassingen aan confectieschoenen, (semi-) orthopedische schoenen of tijdelijke verbandschoenen wij helpen u er graag bij. Wij zijn onderdeel van de Scharenborg Groep een concern van meerdere zorg verlenende organisaties – gericht op totale voetzorg -, waardoor het een unieke omgeving is om in te werken.

De schoenen die u nodig heeft

De schoenen die u nodig heeft

Wij maken de schoenen passend om uw klachten te verminderen of te verhelpen. Semi-orthopedische schoenen ofwel OSB, orthopedische schoenen ofwel OSA, tijdelijke schoenen (VLOS) of aanpassingen aan u confectieschoen (OVAC). Wij kijken nauwkeurig naar uw voeten en luisteren naar uw voorkeuren en wensen

Per 1 mei Kievit Orthopedie

Per 1 mei Kievit Orthopedie

OIM Voetzorg is nu Kievit Orthopedie. Met de nieuwe naam hebben we een frisse start gemaakt en bouwen we verder aan iets moois. Het bedrijf OIM Orthopedie blijft onverminderd actief op het gebied van orthesen, prothesen en compressiezorg.

Lees meer

Wilt u een afspraak maken?