Skip To Content
Orthopedisch Schoenmaker Amersfoort de Kievit

Orthopedisch Schoenmaker Amersfoort de Kievit

Orthopedisch Schoenmaker Amersfoort de Kievit

Bent u op zoek naar een orthopedisch schoenmaker in Amersfoort? Dan kun u terecht bij onze locatie de Kievit aan de Koningin Wilhelminalaan 33.

Orthopedisch Schoenmaker Amersfoort de Kievit

Koningin Wilhelminalaan 33
3818 HN, Amersfoort

Praktijkinformatie

Praktijkinformatie

De Kievit in Amersfoort is een multidisciplinaire locatie waar wij totale voetzorg bieden. Binnen deze locatie is een orthopedisch schoenmaker van Kievit Orthopedie werkzaam en zal binnenkort ook een medisch pedicure toegevoegd worden aan het team. De locatie bevindt zich tegenover het stationsplein en dichtbij Tandartspraktijk Niers. Het pand is goed te bereiken met het openbaar vervoer. De bushalte ‘Amersfoort Centraal’ bevindt zich op ongeveer 2 minuten loopafstand.

Wachtruimte

Bij binnenkomst kunt u plaatsnemen in een gezamenlijke wachtruimte. De orthopedisch schoenmaker haalt u op voor de afspraak.

Parkeren

Als u vanaf het station de Kon. Wilhelminalaan inrijdt, zult u aan de linkerkant van het gebouw beperkte betaalde parkeerplekken vinden. Dit is de dichtstbijzijnde parkeergelegenheid. Iets verderop in de straat vindt u ook langs de weg betaalde parkeerplekken. Een andere optie is parkeren bij het Centraal Station, ook hier zijn parkeermogelijkheden tegen betaling.

Let op! Indien de dichtstbijzijnde parkeerplaats vol is, houd er dan rekening mee dat het nog ongeveer 5 minuten lopen is naar de ingang van het pand.

Andere vestigingen
Wilt u een afspraak maken?
Orthopedische schoenen aanmeten in Amersfoort
Orthopedische schoenen Kievit Orthopedie

Orthopedische schoenen aanmeten in Amersfoort

Bent u op zoek naar orthopedische schoenen in Amersfoort? Dan bent u bij Kievit Orthopedie aan het juiste adres. Wij bieden een uitgebreid assortiment aan oplossingen voor orthopedisch schoeisel, waaronder volledig orthopedische schoenen (OSA) en semi-orthopedische schoenen (OSB). Onze deskundige orthopedische schoenmakers in Amersfoort zijn toegewijd aan het leveren van op maat gemaakte schoenen die perfect passen en diverse voetproblemen aanpakken.

Schoenen die goed passen: 3D voetscan

Bij Kievit Orthopedie begrijpen we hoe belangrijk het is om de juiste balans te vinden tussen vorm en functie. Onze geavanceerde 3D-voetscanners zorgen voor nauwkeurige metingen voor op maat gemaakte orthopedische schoenen. Of u nu volledig op maat gemaakte schoenen nodig heeft voor complexe voetproblemen of semi-orthopedische schoenen voor mildere aandoeningen, bij ons vindt u wat u zoekt.

Mooie orthopedische schoenen in Amersfoort

Onze op maat gemaakte schoenen zitten niet alleen lekker, maar we bieden ook een ruime keuze aan trendy modellen. We geloven in het leveren van orthopedische schoenen die niet alleen comfortabel zijn, maar u ook zelfvertrouwen geven in uw dagelijks leven.

Ons team in Amersfoort staat klaar om uitstekende service te bieden en op maat gemaakte oplossingen te leveren, zodat uw voeten goed worden verzorgd. Maak een afspraak bij onze vestiging in Amersfoort en ervaar het verschil van met vakmanschap vervaardigde orthopedische schoenen die perfect zijn afgestemd op uw behoeften.

Lees meer

Wij zijn aangesloten bij: