Skip To Content

Mededeling: OIM Voetzorg is sinds 1 mei Kievit Orthopedie
Lees meer

Melding sluiten

Orthopedisch Schoenmaker Amersfoort Xenonweg

Orthopedisch Schoenmaker Amersfoort Xenonweg

Bent u op zoek naar een orthopedisch schoenmaker in Amersfoort? Dan kunt u terecht bij onze praktijk aan de Xenonweg 27 in het pand van OIM Orthopedie in Amersfoort.

Orthopedisch Schoenmaker Amersfoort
Orthopedisch Schoenmaker Amersfoort Xenonweg

Xenonweg 27
3812 SZ, Amersfoort

Praktijkinformatie

Praktijkinformatie

Wij houden spreekuur in het pand van OIM Orthopedie aan de Xenonweg. De praktijk is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. De dichtstbijzijnde bushalte ‘Kryptonweg’ bevindt zich op 5 minuten loopafstand.

Wachtruimte

Bij binnenkomst kunt u plaatsnemen in de wachtruimte. De orthopedisch schoenmaker haalt u op.

Parkeren

U kunt parkeren bij het gebouw.

Wilt u een afspraak maken?
  • KO-Logo-beeldmerk
    Fred

    Orthopedisch schoenadviseur

Andere vestigingen
Orthopedische schoenen aanmeten in Amersfoort
Orthopedische schoenen Kievit Orthopedie

Orthopedische schoenen aanmeten in Amersfoort

Bent u op zoek naar orthopedische schoenen in Amersfoort? Dan bent u bij Kievit Orthopedie aan het juiste adres. Wij bieden een breed scala aan oplossingen voor orthopedisch schoeisel, waaronder volledig orthopedische schoenen (OSA) en semi-orthopedische schoenen (OSB). Onze deskundige orthopedische schoenmakers in Amersfoort leveren op maat gemaakte en nauwkeurig passende schoenen om verschillende voetproblemen aan te pakken.

Schoenen die goed passen: 3D voetscan

Bij Kievit Orthopedie begrijpen we het belang van het vinden van de perfecte balans tussen vorm en functie. Onze geavanceerde 3D-voetscanners zorgen voor nauwkeurige metingen voor op maat gemaakte orthopedische schoenen. Of u nu volledig op maat gemaakte schoenen nodig heeft voor complexe voetproblemen of semi-orthopedische schoenen voor mildere aandoeningen, bij ons vindt u wat u zoekt.

Mooie orthopedische schoenen in Amersfoort

Onze op maat gemaakte schoenen passen niet alleen perfect, maar bieden ook een breed scala aan trendy modellen. We streven ernaar orthopedische schoenen te leveren die niet alleen comfortabel zijn, maar u ook zelfvertrouwen geven in uw dagelijks leven.

Ons team in Amersfoort biedt service en op maat gemaakte oplossingen om ervoor te zorgen dat uw voeten goed verzorgd, beschermd en ondersteund worden. Maak een afspraak bij onze vestiging in Amersfoort en ervaar het verschil van met vakmanschap vervaardigde orthopedische schoenen die perfect op uw behoeften zijn afgestemd.

Lees meer

OIM Voetzorg is nu Kievit Orthopedie
OIM Voetzorg wordt Kievit Orthopedie logo

OIM Voetzorg is nu Kievit Orthopedie

Per 1 mei is de naam OIM Voetzorg veranderd naar Kievit Orthopedie. We krijgen alleen een nieuwe handelsnaam en een nieuwe uitstraling. In de organisatie verandert niets, onze spreekuren worden gewoon voortgezet door dezelfde gezichten op dezelfde locaties. Met deze nieuwe naam en uitstraling hebben we een frisse start gemaakt. In een nieuwsbericht lichten we verder toe wat de beweegredenen zijn.

Lees meer

Kievit Orthopedie Amersfoort
Orthopedische schoenen Amersfoort

Kievit Orthopedie Amersfoort

Wilt u een afspraak maken voor het aanmeten van orthopedische schoenen in Amersfoort? Gebruik ons afspraakformulier of bel 088 – 454 77 87. We helpen u graag.

Wij zijn aangesloten bij: