Skip To Content
Orthopedisch Schoenmaker Dokkum Birdaarderstraatweg

Orthopedisch Schoenmaker Dokkum Birdaarderstraatweg

Orthopedisch Schoenmaker Dokkum Birdaarderstraatweg

Bent u op zoek naar een orthopedisch schoenmaker in Dokkum? Dan kun u terecht bij onze praktijk in de Lauwers aan de Birdaarderstraatweg.

Orthopedisch Schoenmaker Dokkum
Orthopedisch Schoenmaker Dokkum Birdaarderstraatweg

Birdaarderstraatweg 74
9101 PK, Dokkum

Praktijkinformatie

Praktijkinformatie

Onze praktijk bevindt zich in de Lauwers dichtbij Tandartspraktijk De Woudvaart. Het pand is te bereiken met het openbaar vervoer. De dichtstbijzijnde halte is Soinsberg en bevindt zich op 4 minuten loopafstand van de prakijk.

Wachtruimte

Bij binnenkomst kunt u plaatsnemen in de wachtruimte. U hoeft zich vooraf niet te melden. De orthopedisch schoenmaker haalt u op.

Parkeren

U kunt gratis parkeren voor en naast het pand.

  • KO-Logo-beeldmerk
    Ietje

    Orthopedisch Technoloog

Andere vestigingen
Wilt u een afspraak maken?
Orthopedische schoenen aanmeten in Dokkum
Orthopedische schoenen Kievit Orthopedie

Orthopedische schoenen aanmeten in Dokkum

Bent u op zoek naar orthopedische schoenen in Dokkum? Dan bent u bij Kievit Orthopedie aan het juiste adres. Wij bieden een uitgebreid assortiment aan oplossingen voor orthopedisch schoeisel, waaronder volledig orthopedische schoenen (OSA) en semi-orthopedische schoenen (OSB). Onze deskundige orthopedische schoenmakers in Dokkum zijn toegewijd aan het leveren van op maat gemaakte schoenen die perfect passen en diverse voetproblemen aanpakken.

Schoenen die goed passen: 3D voetscan

Bij Kievit Orthopedie begrijpen we hoe belangrijk het is om de juiste balans te vinden tussen vorm en functie. Onze geavanceerde 3D-voetscanners zorgen voor nauwkeurige metingen voor op maat gemaakte orthopedische schoenen. Of u nu volledig op maat gemaakte schoenen nodig heeft voor complexe voetproblemen of semi-orthopedische schoenen voor mildere aandoeningen, bij ons vindt u wat u zoekt.

Mooie orthopedische schoenen in Dokkum

Onze op maat gemaakte schoenen zitten niet alleen lekker, maar we bieden ook een ruime keuze aan trendy modellen. We geloven in het leveren van orthopedische schoenen die niet alleen comfortabel zijn, maar u ook zelfvertrouwen geven in uw dagelijks leven.

Ons team in Dokkum staat klaar om uitstekende service te bieden en op maat gemaakte oplossingen te leveren, zodat uw voeten goed worden verzorgd. Maak een afspraak bij onze vestiging in Dokkum en ervaar het verschil van met vakmanschap vervaardigde orthopedische schoenen die perfect zijn afgestemd op uw behoeften.

Lees meer

OIM Voetzorg is nu Kievit Orthopedie
OIM Voetzorg wordt Kievit Orthopedie logo

OIM Voetzorg is nu Kievit Orthopedie

Per 1 mei is de naam OIM Voetzorg veranderd naar Kievit Orthopedie. We krijgen alleen een nieuwe handelsnaam en een nieuwe uitstraling. In de organisatie verandert niets, onze spreekuren worden gewoon voortgezet door dezelfde gezichten op dezelfde locaties. Met deze nieuwe naam en uitstraling hebben we een frisse start gemaakt. In een nieuwsbericht lichten we verder toe wat de beweegredenen zijn.

Lees meer

Kievit Orthopedie Dokkum
Orthopedische schoenen Dokkum

Kievit Orthopedie Dokkum

Wilt u een afspraak maken voor het aanmeten van orthopedische schoenen in Dokkum? Gebruik ons afspraakformulier of bel 088 – 454 77 87. We helpen u graag.

Wij zijn aangesloten bij: