Skip To Content
Orthopedisch Schoenmaker Elst Einsteinweg Orthopedisch Schoenmaker Elst Einsteinweg

Orthopedisch Schoenmaker Elst Einsteinweg

Orthopedisch Schoenmaker Elst Einsteinweg

Bent u op zoek naar een orthopedisch schoenmaker in Elst? Dan kunt u terecht bij onze praktijk in Elst, aan de Einsteinweg.

Orthopedische schoenen Elst
Orthopedisch Schoenmaker Elst Einsteinweg

Einsteinweg 21
6662 PW Elst

Praktijkinformatie

Praktijkinformatie

Onze praktijk bevindt zich aan de Einsteinweg, in het industriegebied in Elst. Vanaf de afrit A325 en de A15 bereikt u de praktijk met de auto binnen 5 minuten. Het treinstation van NS bevindt zich op 10 minuten loopafstand.

Wachtruimte

Bij binnenkomst kunt u plaats nemen in de wachtruimte. U hoeft zich vooraf niet te melden. De orthopedisch schoenmaker haalt u op.

Parkeren

U kunt voor het pand gratis parkeren.

 • KO-Logo-beeldmerk
  Sacha

  Medewerker orthopedische werkplaats

 • KO-Logo-beeldmerk
  Ruud

  Medewerker orthopedische werkplaats

 • KO-Logo-beeldmerk
  Susanne

  Vestigingsassistent

Andere vestigingen
Wilt u een afspraak maken?
Orthopedische schoenen aanmeten in Elst
Orthopedische schoenen Kievit Orthopedie

Orthopedische schoenen aanmeten in Elst

Bent u op zoek naar Orthopedische Schoenen in de omgeving van Elst, dan zit u bij Kievit Orthopedie goed. Wij bieden een breed scala aan orthopedische schoeiseloplossingen, waaronder volledig orthopedische schoenen (OSA) en semi-orthopedische schoenen (OSB). Onze deskundige orthopedisch schoenmakers in Elst zijn toegewijd aan het leveren van op maat gemaakte en nauwkeurig passende schoenen om verschillende voetproblemen aan te pakken.

Schoenen die goed passen: 3D voetscan

Bij Kievit Orthopedie begrijpen we het belang van het vinden van de perfecte balans tussen vorm en functie. Onze geavanceerde 3D voetscanners zorgen voor nauwkeurige metingen voor op maat gemaakte orthopedische schoenen. Of u nu behoefte heeft aan volledig op maat gemaakte schoenen voor complexe voetproblemen of semi-orthopedische schoenen voor mildere aandoeningen, wij hebben wat u zoekt.

Mooie orthopedische schoenen

Onze aangepaste schoenen passen niet alleen goed, maar er is ook een zeer ruime keuze in modieuze modellen. Wij geloven in het leveren van orthopedische schoenen die niet alleen comfort bieden, maar u ook zelfverzekerd laten voelen in uw dagelijks leven.

Ons team in Elst is toegewijd aan het leveren van goede service en gepersonaliseerde oplossingen om ervoor te zorgen dat uw voeten goed verzorgd worden. Maak een afspraak bij onze locatie in Elst en ervaar het verschil van vakkundig vervaardigde orthopedische schoenen die zijn afgestemd op uw behoeften.

OIM Voetzorg is nu Kievit Orthopedie
OIM Voetzorg wordt Kievit Orthopedie logo

OIM Voetzorg is nu Kievit Orthopedie

Per 1 mei is de naam OIM Voetzorg veranderd naar Kievit Orthopedie. We krijgen alleen een nieuwe handelsnaam en een nieuwe uitstraling. In de organisatie verandert niets, onze spreekuren worden gewoon voortgezet door dezelfde gezichten op dezelfde locaties. Met deze nieuwe naam en uitstraling hebben we een frisse start gemaakt. In een nieuwsbericht lichten we verder toe wat de beweegredenen zijn.

Lees meer

Wij zijn aangesloten bij: