Skip To Content
Orthopedisch Schoenmaker Heerlen Wijngaardsweg

Orthopedisch Schoenmaker Heerlen Wijngaardsweg

Orthopedisch Schoenmaker Heerlen Wijngaardsweg

Bent u op zoek naar een orthopedisch schoenmaker in Heerlen? Dan kunt u terecht bij onze praktijk in Heerlen aan de Wijngaardsweg 20.

Orthopedisch Schoenmaker Heerlen Wijngaardsweg
Orthopedisch Schoenmaker Heerlen Wijngaardsweg

Wijngaardsweg 20
6412 PJ, Heerlen

Praktijkinformatie

Praktijkinformatie

Het pand bevindt zich aan de Wijngaardsweg, gelegen aan het industrieterrein van Heerlen-Noord. De praktijk is bereikbaar met het openbaar vervoer. De dichtstbijzijnde bushalte Wijngaardsweg ligt op 4 minuten loopafstand van de praktijk.

Wachtruimte

Bij binnenkomst kunt u plaats nemen in de wachtruimte. De orthopedisch schoenmaker haalt u op uit de wachtruimte.

Parkeren

U kunt naast het pand gratis parkeren.

Afspraak maken?

Wilt u een afspraak maken met één van onze medewerkers op deze locatie? Neem dan contact op met ons servicebureau in Heerlen via het nummer 045 207 81 31.

Wilt u een afspraak maken?
  • KO-Logo-beeldmerk
    Wessel

    Orthopedisch Technoloog

Andere vestigingen
Orthopedische schoenen aanmeten in Heerlen
Orthopedische schoenen Kievit Orthopedie

Orthopedische schoenen aanmeten in Heerlen

Bent u op zoek naar orthopedische schoenen in Heerlen? Dan bent u bij Kievit Orthopedie aan het juiste adres. Wij bieden een breed scala aan oplossingen voor orthopedisch schoeisel, waaronder volledig orthopedische schoenen (OSA) en semi-orthopedische schoenen (OSB). Onze deskundige orthopedische schoenmakers in Heerlen zijn toegewijd aan het leveren van op maat gemaakte en nauwkeurig passende schoenen om verschillende voetproblemen aan te pakken.

Schoenen die goed passen: 3D voetscan

Bij Kievit Orthopedie begrijpen we het belang van het vinden van de perfecte balans tussen vorm en functie. Onze geavanceerde 3D-voetscanners zorgen voor nauwkeurige metingen voor op maat gemaakte orthopedische schoenen. Of u nu volledig op maat gemaakte schoenen nodig heeft voor complexe voetproblemen of semi-orthopedische schoenen voor mildere aandoeningen, bij ons vindt u wat u zoekt.

Mooie orthopedische schoenen in Heerlen

Onze op maat gemaakte schoenen passen niet alleen perfect, maar bieden ook een breed scala aan trendy modellen. We streven ernaar orthopedische schoenen te leveren die niet alleen comfortabel zijn, maar u ook zelfvertrouwen geven in uw dagelijks leven.

Ons team in Heerlen is toegewijd aan het bieden van uitstekende service en op maat gemaakte oplossingen om ervoor te zorgen dat uw voeten goed verzorgd worden. Maak een afspraak bij onze vestiging in Heerlen en ervaar het verschil van met vakmanschap vervaardigde orthopedische schoenen die perfect op uw behoeften zijn afgestemd.

Lees meer

OIM Voetzorg is nu Kievit Orthopedie
OIM Voetzorg wordt Kievit Orthopedie logo

OIM Voetzorg is nu Kievit Orthopedie

Per 1 mei is de naam OIM Voetzorg veranderd naar Kievit Orthopedie. We krijgen alleen een nieuwe handelsnaam en een nieuwe uitstraling. In de organisatie verandert niets, onze spreekuren worden gewoon voortgezet door dezelfde gezichten op dezelfde locaties. Met deze nieuwe naam en uitstraling hebben we een frisse start gemaakt. In een nieuwsbericht lichten we verder toe wat de beweegredenen zijn.

Lees meer

Wij zijn aangesloten bij: