Skip To Content
Orthopedisch Schoenmaker Leeuwarden Legedyk

Orthopedisch Schoenmaker Leeuwarden Legedyk

Orthopedisch Schoenmaker Leeuwarden Legedyk

Bent u op zoek naar een orthopedisch schoenmaker in Leeuwarden? Dan kunt u terecht bij onze praktijk aan de Legedyk in Leeuwarden.

Orthopedisch Schoenmaker Leeuwarden
Orthopedisch Schoenmaker Leeuwarden Legedyk

Legedyk 2
8935 DG, Leeuwarden

Praktijkinformatie

Praktijkinformatie

Onze praktijk bevindt zich naast Fysiotherapie Hettinga en Trip en de winkel Ligtswing. De vestiging is goed te bereiken met het openbaarvervoer. De dichtstbijzijnde halte is Aldlansdyk en bevindt zich op 3 minuten loopafstand van de praktijk.

Wachtruimte

Bij binnenkomst kunt u plaatsnemen in de wachtruimte. U hoeft zich vooraf niet te melden. De orthopedisch schoenmaker haalt u op.

Parkeren

U kunt gratis parkeren rondom het gebouw.

Afspraak maken?

Wilt u een afspraak maken met één van onze medewerkers op deze locatie? Neem dan contact op met ons servicebureau in Leeuwarden via het nummer 058 203 71 17.

 • KO-Logo-beeldmerk
  Tijs

  Orthopedisch schoentechnoloog

 • KO-Logo-beeldmerk
  Ietje

  Orthopedisch Technoloog

 • KO-Logo-beeldmerk
  Shelly

  Orthopedisch Technoloog / Vestigingsleider

Andere vestigingen
Wilt u een afspraak maken?
Orthopedische schoenen aanmeten in Leeuwarden
Orthopedische schoenen Kievit Orthopedie

Orthopedische schoenen aanmeten in Leeuwarden

Bent u op zoek naar orthopedische schoenen in Leeuwarden? Dan bent u bij Kievit Orthopedie aan het juiste adres. Wij bieden een breed scala aan oplossingen voor orthopedisch schoeisel, waaronder volledig orthopedische schoenen (OSA) en semi-orthopedische schoenen (OSB). Onze deskundige orthopedische schoenmakers in Leeuwarden zijn toegewijd aan het leveren van op maat gemaakte en nauwkeurig passende schoenen om verschillende voetproblemen aan te pakken.

Schoenen die goed passen: 3D voetscan

Bij Kievit Orthopedie begrijpen we het belang van het vinden van de perfecte balans tussen vorm en functie. Onze geavanceerde 3D-voetscanners zorgen voor nauwkeurige metingen voor op maat gemaakte orthopedische schoenen. Of u nu volledig op maat gemaakte schoenen nodig heeft voor complexe voetproblemen of semi-orthopedische schoenen voor mildere aandoeningen, bij ons vindt u wat u zoekt.

Mooie orthopedische schoenen in Leeuwarden

Onze op maat gemaakte schoenen passen niet alleen perfect, maar bieden ook een breed scala aan trendy modellen. We streven ernaar orthopedische schoenen te leveren die niet alleen comfortabel zijn, maar u ook zelfvertrouwen geven in uw dagelijks leven.

Ons team in Leeuwarden is toegewijd aan het bieden van uitstekende service en op maat gemaakte oplossingen om ervoor te zorgen dat uw voeten goed verzorgd worden. Maak een afspraak bij onze vestiging in Leeuwarden en ervaar het verschil van met vakmanschap vervaardigde orthopedische schoenen die perfect op uw behoeften zijn afgestemd.

Lees meer

OIM Voetzorg is nu Kievit Orthopedie
OIM Voetzorg wordt Kievit Orthopedie logo

OIM Voetzorg is nu Kievit Orthopedie

Per 1 mei is de naam OIM Voetzorg veranderd naar Kievit Orthopedie. We krijgen alleen een nieuwe handelsnaam en een nieuwe uitstraling. In de organisatie verandert niets, onze spreekuren worden gewoon voortgezet door dezelfde gezichten op dezelfde locaties. Met deze nieuwe naam en uitstraling hebben we een frisse start gemaakt. In een nieuwsbericht lichten we verder toe wat de beweegredenen zijn.

Lees meer

Wij zijn aangesloten bij: