Skip To Content
Orthopedisch Schoenmaker Maastricht Brouwersweg Orthopedisch Schoenmaker Maastricht Brouwersweg

Orthopedisch Schoenmaker Maastricht Brouwersweg

Orthopedisch Schoenmaker Maastricht Brouwersweg

Bent u op zoek naar een orthopedisch schoenmaker in Maastricht? Dan kunt u terecht bij onze praktijk in de Annadal Kliniek in Maastricht.

Orthopedisch Schoenmaker Maastricht
Orthopedisch Schoenmaker Maastricht Brouwersweg

Brouwersweg 100
6216 EG Maastricht

Praktijkinformatie

Praktijkinformatie

Wij houden spreekuur op de Annadal Campus in hetzelfde gebouw als de Annadal Kliniek in Maastricht, aan de Brouwersweg 100. De Annadal Campus is direct bereikbaar met het openbaar vervoer.

Wachtruimte

U vindt de wachtruimte door ‘Zone 5’ te volgen. U hoeft zich vooraf niet te melden. De orthopedisch schoenmaker haalt u op uit de wachtruimte.

Parkeren

Er is parkeergelegenheid op de naastgelegen parkeerplaats.

Andere vestigingen
Wilt u een afspraak maken?
Orthopedische schoenen aanmeten in Maastricht
Orthopedische schoenen Kievit Orthopedie

Orthopedische schoenen aanmeten in Maastricht

Bent u op zoek naar orthopedische schoenen of aangepaste schoenen in Maastricht? Maak een afspraak bij Kievit Orthopedie. U kunt terecht voor veel verschillende oplossingen op het gebied van orthopedisch schoeisel, waaronder volledig orthopedische schoenen (OSA) en semi-orthopedische schoenen (OSB). Onze orthopedisch schoenmakers onderzoeken welk type schoen passend is bij uw situatie.

Schoenen die goed passen: 3D voetscan

Bij Kievit Orthopedie begrijpen we het belang van het vinden van de perfecte balans tussen vorm en functie. Onze geavanceerde 3D-voetscanners zorgen voor nauwkeurige metingen voor op maat gemaakte orthopedische schoenen. Of u nu volledig op maat gemaakte schoenen nodig heeft voor complexe voetproblemen of semi-orthopedische schoenen voor mildere aandoeningen, bij ons vindt u wat u zoekt.

Mooie orthopedische schoenen in Maastricht

Onze op maat gemaakte schoenen passen niet alleen perfect, maar bieden ook een breed scala aan trendy modellen. We streven ernaar orthopedische schoenen te leveren die niet alleen comfortabel zijn, maar u ook zelfvertrouwen geven in uw dagelijks leven.

Ons team in Maastricht biedt uitstekende service en op maat gemaakte oplossingen om ervoor te zorgen dat uw voeten goed verzorgd, beschermd en ondersteund worden. Maak een afspraak bij onze vestiging in Maastricht en ervaar de kwaliteit van Kievit Orthopedie.

Lees meer

OIM Voetzorg is nu Kievit Orthopedie
OIM Voetzorg wordt Kievit Orthopedie logo

OIM Voetzorg is nu Kievit Orthopedie

Per 1 mei is de naam OIM Voetzorg veranderd naar Kievit Orthopedie. We krijgen alleen een nieuwe handelsnaam en een nieuwe uitstraling. In de organisatie verandert niets, onze spreekuren worden gewoon voortgezet door dezelfde gezichten op dezelfde locaties. Met deze nieuwe naam en uitstraling hebben we een frisse start gemaakt. In een nieuwsbericht lichten we verder toe wat de beweegredenen zijn.

Lees meer

Kievit Orthopedie Maastricht
Orthopedische schoenen Maastricht

Kievit Orthopedie Maastricht

Wilt u een afspraak maken voor het aanmeten van orthopedische schoenen in Maastricht? Gebruik ons afspraakformulier of bel 088 – 454 77 87. We helpen u graag.

Wij zijn aangesloten bij: