Skip To Content
Orthopedisch Schoenmaker Nijmegen Kerkenbos

Orthopedisch Schoenmaker Nijmegen Kerkenbos

Orthopedisch Schoenmaker Nijmegen Kerkenbos

Bent u op zoek naar een orthopedisch schoenmaker in Nijmegen? Dan kunt u terecht bij de orthopedisch schoenmaker aan de Kerkenbos.

Orthopedisch Schoenmaker Nijmegen Kerkenbos

Kerkenbos 1032a,
6546 BA Nijmegen

Praktijkinformatie

Praktijkinformatie

Wij houden spreekuur in het pand van ExactZorg. Het gebouw vindt u naast Rotim Verpakkingen en VCS Electra. De praktijk is goed te bereiken met het openbaar vervoer, de dichtstbijzijnde bushalte ‘Kerkenbos’ bevindt zich op ongeveer 7 minuten loopafstand.

Wachtruimte

Bij binnenkomst kunt u plaats nemen in de wachtruimte. U hoeft zich vooraf niet te melden. De orthopedisch schoenmaker haalt u op uit de wachtruimte.

Parkeren

U kunt parkeren naast het gebouw.

  • KO-Logo-beeldmerk
    Paul

    Orthopedisch Technoloog

  • KO-Logo-beeldmerk
    Marco

    Orthopedisch Technoloog

Andere vestigingen
Wilt u een afspraak maken?
Orthopedische schoenen aanmeten in Nijmegen
Orthopedische schoenen Kievit Orthopedie

Orthopedische schoenen aanmeten in Nijmegen

Bent u op zoek naar orthopedische schoenen of aangepaste schoenen in Nijmegen? Maak een afspraak bij Kievit Orthopedie. U kunt terecht voor veel verschillende oplossingen op het gebied van orthopedisch schoeisel, waaronder volledig orthopedische schoenen (OSA) en semi-orthopedische schoenen (OSB). Onze orthopedisch schoenmakers onderzoeken welk type schoen passend is bij uw situatie.

Schoenen die goed passen: 3D voetscan

Bij Kievit Orthopedie begrijpen we het belang van het vinden van de perfecte balans tussen vorm en functie. Onze geavanceerde 3D-voetscanners zorgen voor nauwkeurige metingen voor op maat gemaakte orthopedische schoenen. Of u nu volledig op maat gemaakte schoenen nodig heeft voor complexe voetproblemen of semi-orthopedische schoenen voor mildere aandoeningen, bij ons vindt u wat u zoekt.

Mooie orthopedische schoenen in Nijmegen

Onze op maat gemaakte schoenen passen niet alleen perfect, maar bieden ook een breed scala aan trendy modellen. We streven ernaar orthopedische schoenen te leveren die niet alleen comfortabel zijn, maar u ook zelfvertrouwen geven in uw dagelijks leven.

Ons team in Nijmegen biedt uitstekende service en op maat gemaakte oplossingen om ervoor te zorgen dat uw voeten goed verzorgd, beschermd en ondersteund worden. Maak een afspraak bij onze vestiging in Nijmegen en ervaar de kwaliteit van Kievit Orthopedie.

Lees meer

OIM Voetzorg is nu Kievit Orthopedie
OIM Voetzorg wordt Kievit Orthopedie logo

OIM Voetzorg is nu Kievit Orthopedie

Per 1 mei is de naam OIM Voetzorg veranderd naar Kievit Orthopedie. We krijgen alleen een nieuwe handelsnaam en een nieuwe uitstraling. In de organisatie verandert niets, onze spreekuren worden gewoon voortgezet door dezelfde gezichten op dezelfde locaties. Met deze nieuwe naam en uitstraling hebben we een frisse start gemaakt. In een nieuwsbericht lichten we verder toe wat de beweegredenen zijn.

Lees meer

Kievit Orthopedie in Nijmegen
Orthopedisch Schoenmaker Nijmegen

Kievit Orthopedie in Nijmegen

Wilt u een afspraak maken voor het aanmeten van orthopedische schoenen in Nijmegen? Gebruik ons afspraakformulier of bel 088 – 454 77 87. We helpen u graag.

Wij zijn aangesloten bij: