Skip To Content
Orthopedisch Schoenmaker Stadskanaal Refaja

Orthopedisch Schoenmaker Stadskanaal Refaja

Orthopedisch Schoenmaker Stadskanaal Refaja

Bent u op zoek naar een orthopedisch schoenmaker in Stadskanaal? Dan kunt u terecht bij onze praktijk in het Ziekenhuis Refaja aan de Boerhaavestraat.

Orthopedisch Schoenmaker Stadskanaal
Orthopedisch Schoenmaker Stadskanaal Refaja

Boerhaavestraat 1
9501 HE, Stadskanaal

Praktijkinformatie

Praktijkinformatie

Onze praktijk bevindt zich dichtbij Openbare Basisschool De Oleander en Christelijke Basisschool Oranje Nassau. De vestiging is bereikbaar met het openbaar vervoer. De dichtstbijzijnde de halte is Gasselterbrug en bevindt zich op 5 minuten loopafstand.

Wachtruimte

De wachtruimte kunt u vinden door route blauw 32 te volgen.

Parkeren

U kunt voor het pand gratis parkeren.

Medewerkers op deze locatie
Medewerkers op deze locatie
  • KO-Logo-beeldmerk
    Liesbeth

    Orthopedisch Technoloog

  • KO-Logo-beeldmerk
    Albert

    Orthopedisch Technoloog

Wilt u een afspraak maken?
Andere vestigingen
Orthopedische schoenen aanmeten in Stadskanaal
Orthopedische schoenen Kievit Orthopedie

Orthopedische schoenen aanmeten in Stadskanaal

Bent u op zoek naar orthopedische schoenen in Stadskanaal? Dan bent u bij Kievit Orthopedie aan het juiste adres. Wij bieden een breed scala aan oplossingen voor orthopedisch schoeisel, waaronder volledig orthopedische schoenen (OSA) en semi-orthopedische schoenen (OSB). Onze deskundige orthopedische schoenmakers in Stadskanaal zijn toegewijd aan het leveren van op maat gemaakte en nauwkeurig passende schoenen om verschillende voetproblemen aan te pakken.

Schoenen die goed passen: 3D voetscan

Bij Kievit Orthopedie begrijpen we het belang van het vinden van de perfecte balans tussen vorm en functie. Onze geavanceerde 3D-voetscanners zorgen voor nauwkeurige metingen voor op maat gemaakte orthopedische schoenen. Of u nu volledig op maat gemaakte schoenen nodig heeft voor complexe voetproblemen of semi-orthopedische schoenen voor mildere aandoeningen, bij ons vindt u wat u zoekt.

Mooie orthopedische schoenen in Stadskanaal

Onze op maat gemaakte schoenen passen niet alleen perfect, maar we bieden ook veel verschillende modellen. We streven ernaar orthopedische schoenen te leveren die niet alleen comfortabel zijn, maar u ook zelfvertrouwen geven in uw dagelijks leven.

De orthopedisch schoenmakers in Stadskanaal bieden de service en oplossingen die nodig zijn om uw voeten zo goed mogelijk te ondersteunen en te beschermen. Daarbij wordt ook het uiterlijk van de schoen serieus genomen. Maak een afspraak bij onze vestiging in Stadskanaal en ervaar het verschil van met vakmanschap vervaardigde orthopedische schoenen die perfect op uw behoeften zijn afgestemd.

Lees meer

OIM Voetzorg is nu Kievit Orthopedie
OIM Voetzorg wordt Kievit Orthopedie logo

OIM Voetzorg is nu Kievit Orthopedie

Per 1 mei is de naam OIM Voetzorg veranderd naar Kievit Orthopedie. We krijgen alleen een nieuwe handelsnaam en een nieuwe uitstraling. In de organisatie verandert niets, onze spreekuren worden gewoon voortgezet door dezelfde gezichten op dezelfde locaties. Met deze nieuwe naam en uitstraling hebben we een frisse start gemaakt. In een nieuwsbericht lichten we verder toe wat de beweegredenen zijn.

Lees meer

Kievit Orthopedie Stadskanaal
Orthopedische schoenen Stadskanaal

Kievit Orthopedie Stadskanaal

Wilt u een afspraak maken voor het aanmeten van orthopedische schoenen in Stadskanaal? Gebruik ons afspraakformulier of bel 088 – 454 77 87. We helpen u graag.

Wij zijn aangesloten bij: