Skip To Content
Orthopedisch Schoenmaker Weert Gezondheidshuys

Orthopedisch Schoenmaker Weert Gezondheidshuys

Orthopedisch Schoenmaker Weert Gezondheidshuys

Bent u op zoek naar een orthopedisch schoenmaker in Weert? Dan kunt u terecht bij onze praktijk in Weert aan de Oudenakkerstraat 63.

Orthopedisch Schoenmaker Weert Gezondheidshuys
Orthopedisch Schoenmaker Weert Gezondheidshuys

Oudenakkerstraat 63
6006 BB, Weert

Praktijkinformatie

Praktijkinformatie

Wij draaien spreekuur in het Gezondheidshuys in Weert. Binnen de locatie zijn onder andere huisartsenpraktijk Wolters en Janssen en fysiotherapeuten van Jouwfysio werkzaam. Dichtbij de locatie bevindt zich de Albert Heijn en winkelcentrum Moesel. De praktijk is goed te bereiken met het openbaar vervoer. De dichtstbijzijnde bushalte ‘Oranjeplein’ bevindt zich op 2 minuten loopafstand.

Wachtruimte

De wachtruimte vindt u op de 1ste verdieping. U hoeft zich vooraf niet te melden. De orthopedisch schoenmaker haalt u op.

Parkeren

U kunt gratis parkeren voor het pand.

Wilt u een afspraak maken?
Andere vestigingen
Orthopedische schoenen aanmeten in Weert
Orthopedische schoenen Kievit Orthopedie

Orthopedische schoenen aanmeten in Weert

Bent u op zoek naar orthopedische schoenen in Weert? Dan bent u bij Kievit Orthopedie aan het juiste adres. Wij bieden een breed scala aan oplossingen voor orthopedisch schoeisel, waaronder volledig orthopedische schoenen (OSA) en semi-orthopedische schoenen (OSB). Onze deskundige orthopedische schoenmakers in Weert zijn toegewijd aan het leveren van op maat gemaakte en nauwkeurig passende schoenen om verschillende voetproblemen aan te pakken.

Schoenen die goed passen: 3D voetscan

Bij Kievit Orthopedie begrijpen we het belang van het vinden van de perfecte balans tussen vorm en functie. Onze geavanceerde 3D-voetscanners zorgen voor nauwkeurige metingen voor op maat gemaakte orthopedische schoenen. Of u nu volledig op maat gemaakte schoenen nodig heeft voor complexe voetproblemen of semi-orthopedische schoenen voor mildere aandoeningen, bij ons vindt u wat u zoekt.

Mooie orthopedische schoenen in Weert

Onze op maat gemaakte schoenen passen niet alleen perfect, maar bieden ook een breed scala aan trendy modellen. We streven ernaar orthopedische schoenen te leveren die niet alleen comfortabel zijn, maar u ook zelfvertrouwen geven in uw dagelijks leven.

Ons team in Weert is toegewijd aan het bieden van uitstekende service en op maat gemaakte oplossingen om ervoor te zorgen dat uw voeten goed verzorgd worden. Maak een afspraak bij onze vestiging in Weert en ervaar het verschil van met vakmanschap vervaardigde orthopedische schoenen die perfect op uw behoeften zijn afgestemd.

Lees meer

OIM Voetzorg is nu Kievit Orthopedie
OIM Voetzorg wordt Kievit Orthopedie logo

OIM Voetzorg is nu Kievit Orthopedie

Per 1 mei is de naam OIM Voetzorg veranderd naar Kievit Orthopedie. We krijgen alleen een nieuwe handelsnaam en een nieuwe uitstraling. In de organisatie verandert niets, onze spreekuren worden gewoon voortgezet door dezelfde gezichten op dezelfde locaties. Met deze nieuwe naam en uitstraling hebben we een frisse start gemaakt. In een nieuwsbericht lichten we verder toe wat de beweegredenen zijn.

Lees meer

Wij zijn aangesloten bij: