Skip To Content
Orthopedisch Schoenmaker Zutphen Gelre Orthopedisch Schoenmaker Zutphen Gelre

Orthopedisch Schoenmaker Zutphen Gelre

Orthopedisch Schoenmaker Zutphen Gelre

Bent u op zoek naar een orthopedisch schoenmaker in Zutphen? Dan kunt u terecht bij onze praktijk in het Gelre ziekenhuis in Zutphen.

Orthopedisch Schoenmaker Zutphen Gelre
Orthopedisch Schoenmaker Zutphen Gelre

Den Elterweg 77
7207 AE, Zutphen

Praktijkinformatie

Praktijkinformatie

Wij houden spreekuur in het Gelre ziekenhuis, aan de Den Elterweg in Zutphen. De praktijk is goed te bereiken met het openbaar vervoer. De dichtstbijzijnde bushalte is Gelre Ziekenhuizen en bevindt zich op 2 minuten loopafstand van de praktijk.

Wachtruimte

Bij binnenkomst kunt u route 59 volgen naar de wachtruimte. De orthopedisch schoenmaker haalt u op uit de wachtruimte.

Parkeren

Er is parkeergelegenheid onder het ziekenhuis van Interparking Gelre Ziekenhuis.

Bijzonderheden

 • Rolstoeltoegankelijk
 • KO-Logo-beeldmerk
  Erik

  Orthopedisch Technoloog

 • KO-Logo-beeldmerk
  Rob

  Orthopedisch Technoloog

 • KO-Logo-beeldmerk
  Marco

  Orthopedisch Technoloog

Wilt u een afspraak maken?
Andere vestigingen
Orthopedische schoenen aanmeten in Zutphen
Orthopedische schoenen Kievit Orthopedie

Orthopedische schoenen aanmeten in Zutphen

Bent u op zoek naar orthopedische schoenen in Zutphen? Dan bent u bij Kievit Orthopedie aan het juiste adres. Wij bieden een breed scala aan oplossingen voor orthopedisch schoeisel, waaronder volledig orthopedische schoenen (OSA) en semi-orthopedische schoenen (OSB). Onze deskundige orthopedische schoenmakers in Zutphen leveren op maat gemaakte en nauwkeurig passende schoenen om verschillende voetproblemen aan te pakken.

Schoenen die goed passen: 3D voetscan

Bij Kievit Orthopedie begrijpen we het belang van het vinden van de perfecte balans tussen vorm en functie. Onze geavanceerde 3D-voetscanners zorgen voor nauwkeurige metingen voor op maat gemaakte orthopedische schoenen. Of u nu volledig op maat gemaakte schoenen nodig heeft voor complexe voetproblemen of semi-orthopedische schoenen voor mildere aandoeningen, bij ons vindt u wat u zoekt.

Mooie orthopedische schoenen in Zutphen

Onze op maat gemaakte schoenen passen niet alleen perfect, maar bieden ook een breed scala aan trendy modellen. We streven ernaar orthopedische schoenen te leveren die niet alleen comfortabel zijn, maar u ook zelfvertrouwen geven in uw dagelijks leven.

Ons team in Zutphen biedt service en op maat gemaakte oplossingen om ervoor te zorgen dat uw voeten goed verzorgd, beschermd en ondersteund worden. Maak een afspraak bij onze vestiging in Zutphen en ervaar het verschil van met vakmanschap vervaardigde orthopedische schoenen die perfect op uw behoeften zijn afgestemd.

Lees meer

OIM Voetzorg is nu Kievit Orthopedie
OIM Voetzorg wordt Kievit Orthopedie logo

OIM Voetzorg is nu Kievit Orthopedie

Per 1 mei is de naam OIM Voetzorg veranderd naar Kievit Orthopedie. We krijgen alleen een nieuwe handelsnaam en een nieuwe uitstraling. In de organisatie verandert niets, onze spreekuren worden gewoon voortgezet door dezelfde gezichten op dezelfde locaties. Met deze nieuwe naam en uitstraling hebben we een frisse start gemaakt. In een nieuwsbericht lichten we verder toe wat de beweegredenen zijn.

Lees meer

Kievit Orthopedie Zutphen
Orthopedische schoenen Zutphen

Kievit Orthopedie Zutphen

Wilt u een afspraak maken voor het aanmeten van orthopedische schoenen in Zutphen? Gebruik ons afspraakformulier of bel 088 – 454 77 87. We helpen u graag.

Wij zijn aangesloten bij: